Kutyabarát szállások

Hogyan lehet családi nyaralás, ha egy családtagot el kell hagyni? Csatlakozzon a nyaralókhoz, akik magukkal viszik kutyájukat, és foglalják le az állatbarát házikókat a Balaton csodálatos területein, amelyeket kutyája szívesen felfedez majd.

Ha az állatbarát nyaralókról van szó, nem kell kompromisszumot kötnie a stílus, a minőség vagy az eredetiség tekintetében – elvégre a kutyák éppúgy vágynak egy kellemes nyaralásra, mint mi. Számos kisállatbarát nyaralónk luxuskollekciónk részét képezi, és olyan különleges funkciókkal büszkélkedhet, mint a pezsgőfürdő, úszómedence, fatüzelésű kandalló és zárt kert, ez utóbbit pedig biztosan értékelni fogja kutyája. Számos balatoni kutyabarát szállás családbarát is, és az utolsó pillanatban foglalható, így bárkivel elmehet, amikor csak akar.

A kutyabarát balatoni nyaralás minden formában és méretben előfordulhat, akárcsak maguk a kölykök! Akár Ön és kutyája inkább egy kellemes, rövid pihenőt szeretne kávézók és pihenőhelyek között kanyarogni, akár egy hosszabb, kihívásokkal teli sétákkal és városnézéssel teli kirándulásra vágyik, a Balaton partjánál megtalálja az Ön számára tökéletes helyszíneket.

Ha kölyökkutyája különös affinitást mutat a tóparttal, jó választás lehet Balatonlellére, vagy Cserszegtomajra utazni. Balatonfüreden több mint 10 kutyabarát strand található a 3 kilométeres partszakaszán, lapos, homokos partjai pedig tökéletesek a labdaszerzéshez és a hullámokban való evezéshez. Balatonföldvár számos kutyabarát stranddal is büszkélkedhet díjnyertes partján, és bár a part mentén sorakozó történelmi kastélyok jobban tetszenek az emberi szem számára, a kutyák imádni fogják, ha mancsukat belesüllyesztik ezekbe a történelmi öblökbe, és beszívják a friss tóparti levegőt. Balatonszéplak az egyik leginkább kutyabarát parttal rendelkezik az országban. Ősi partvidéke a maga módján lélegzetelállító, miért nem érdemes megfontolni ezt a tengerre néző országot kutyás társával? Sőt több étterembe szeretettel várják a kutyásokat.

Talán Ön és kutyája nagyobb rajongói a vidéknek, ebben az esetben a siófoki helyek nagyon változatos választékát kínálja. A növény- és állatvilágért látogasson két legfestőibb vidéki szépségű helyébe, tele virágzó mezőkkel és vadon élő állatokkal. Ha dombos dombokat és hangulatos kis falvakat szeretne, menjen Balatonakalira, mindkettő biztosan örömet okoz!