Kutya hideg van

Amikor ősszel beköszönt a hidegebb idő, jó érzés a meleg otthonunkba elbújni, és melegedni. Ugyanígy vannak ezzel a kérdéssel kiskedvenceink is, akik ilyenkor ugyancsak közelebb húzódnak a radiátorhoz vagy kandallóhoz, és általában jókat szunyókálnak.

Azonban adódik olyan helyzet, amikor több pihenő időre vagy különböző melegségre van szüksége a háziállatunknak. Ha betegségből lábadozik, esetleg fázósabb a szőrgombóc, abban az esetben nagyon jól jön a fűthető fekhely, amit a gazdi a kiskedvenc igénye szerint tud szabályozni és elhelyezni a lakásban vagy más kedvelt helyen.

Ilyenkor érdemes egy picit elszeparálni a fekvő helyet egy csendesebb térben, hogy a gyógyulást avagy a pihenést a legkevesebb dolog zavarja.

A meleg fekhely segíti a gyorsabb gyógyulást, akár a sebgyógyulásban is jelentős javulás érhető el. Kisállatunk pedig nyugodtabban és hosszabban pihenhet a komfortos kuckóján.

Tapasztalatok szerint érdemes olyan terméket választani, ami több rétegű, puha és több fokozatban állítható a hőmérséklete. Ezzel máris kipipálhatunk pár olyan lépést, amivel kedvére tehetünk a szőrös családtagunknak.

Különböző méretekben és színben is kaphatók például a Gauder webáruházban. Ezek az általában plédszerű, ám könnyen tisztítható termékek. Nagyobb testű kutyusok részére is találhatunk megfelelő méretű pihenő helyet, így nekik sem kell lemondaniuk a kényelemről.

A fűthető fekhely praktikusan tárolható, és bárhol bevethető, ahol rendelkezésünkre áll némi elektromos feszültség a beüzemeléshez.